tolong jawabkan untuk saya ?

hey . assalamualaikum semua  ...

hari aku penad sangat . maklumlah , tadi stay kejap kat sekolah . kononya nak ada kan study group . tapi semua tu hampeh la .

okeyh la . aku ada soalan untuk korang . boleh tolong jawabkan tak ?

soalan pertama : kalau la kita teringatkan seseorang . adakah dia pun sama ?
soalan kedua : wajar tak kita benci dengan seseorang kalau dia tak penah jadi apa yg kita impikan ?
soalan ketiga : kejam tak kalau seorang perempuan tinggalkan seorang lelaki tanpa sebab ?


p/s : tolong berikan jawapan anda . i need it :(

terima kasih daun keladi :D sudah baca , follow lah sekali .

3 comments:

Rosalia said...

1. selalunya dia akn ingt sekali.
2. tak patut. berkwn lg bgs dr benci.
3. kejam jgkla tpi atleast bg la sbb. :) smg terjwb

emo_gurlz said...

1. ada kaitn ke?? klu x de,, jgn harap dye nk ingtkn awak.. but klu ad kaitn,, SURE dye akn igt pnye!!! >,<

2. lngsung x... INGAT!! diri dye awk x bleyh kwl.. biar la dye x jadi sme mcm yg awk impikn... asl dpt kwn ngn dye pon daa cukup...

3. kejam yg tramat.. klu dh coup. ttbe nk tngglkn,, mmg x brhati prut.. klu mmg pon nk tngglkn,, bagi laa sbb supaya dye phm... tp,, msti logic k??

#jgn mrh dgn comment saya tau!!

mrsfarman said...

thanks semua ats komen korang :) .